Kan niet inloggen in de online omgeving (Windows 7)

Recent zijn er updates gedaan rondom de beveiliging van Tic Narrow Casting waardoor mogelijk de volgende foutmelding verschijnt wanneer er op de online omgeving wordt ingelogd: 'De computer kan geen verbinding maken met de externe computer maken omdat het certificaat van de Extern bureaublad-gatewayserver is verlopen of ingetrokken. Neem contact op met de netwerkbeheerder voor ondersteuning'

Windows 7 Service Pack 1 moet geïnstalleerd zijn om verder te gaan. Voer Windows Update uit om er zeker van te zijn dat de laatste updates geïnstalleerd zijn. Om deze melding uit te schakelen moeten de onderstaande 3 stappen worden gevolgd:

1. Installeer de update vanuit Microsoft voor DLTS
    Windows 32-bit versie
    Windows 64-bit versie
  2. Installeer de update vanuit Microsoft voor TLS
    Download de update hier
  3. Installeer de update voor Microsoft Remote Desktop Manager
    Windows 32-bit versie
    Windows 64-bit versie

Daarna kan er weer gebruik maken van TNC Online.