Planning & Taal

In dit artikel:

Planning

Onder het planning tabblad staan diverse opties voor zowel de weergave als standaard instellingen voor content, afbeeldingen en afspeeltijd.

Weergave

  • Wij adviseren om de standaard weergave van de planning op kalender in te stellen
  • Preloaden wordt ten alle tijden geadviseerd aan te zetten
  • Er kunnen restricties worden opgelegd voor herhalende playlists

Afbeeldingen

Hier kan de maximale bestandsgrootte van afbeeldingen worden ingesteld. Wij adviseren om geen grotere afbeeldingen dan 5Mb  te gebruiken voor een zo'n optimaal mogelijk gebruik van de software. Afbeeldingen groter dan 1920 x 1080 worden automatisch geschaald, deze instelling kan uitgezet worden als er een grotere resolutie wordt gebruikt.

Standaard tijden content & ticker

Wanneer een nieuwe afspeellijst of ticker wordt aangemaakt zal de standaard tijd ingesteld worden tussen 08:00 en 17:00. Dat kan op dit tabblad aangepast worden. Tevens kan ook de standaard duur van een contentitem worden ingesteld wanneer er nieuw item wordt aangemaakt.

Tekst invoer

Onder deze instellingen kan de standaard opmaak van tekst worden aangepast. Zo kan de tekst kleur, de achtergrond kleur, lettertype en lettergrootte worden aangepast. Deze instellingen kunnen voornamelijk handig zijn wanneer er met witte tekst wordt gewerkt.

Standaard ticker weergave

Hier kan ingesteld worden of de ticker over bepaalde bestanden weergegeven mag worden of niet. Zo kan het bijvoorbeeld wenselijk zijn om de ticker niet weer te geven tijdens een video maar wel tijdens een template.

Taal

Tic Narrow Casting ondersteund 4 verschillende talen die hier kunnen worden ingesteld:

  • Nederlands
  • Engels
  • Duits
  • Frans
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0